Kenalan Elektronik Silver Nickel
  • Air ProKenalan Elektronik Silver Nickel
  • Air ProKenalan Elektronik Silver Nickel
  • Air ProKenalan Elektronik Silver Nickel
  • Air ProKenalan Elektronik Silver Nickel

Kenalan Elektronik Silver Nickel

Hubungan listrik nikel pérak duwe konduktivitas listrik lan termal sing dhuwur, plastisitas sing apik lan resistensi karat busur, uga resistensi kontak sing sithik.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Kenalan Elektronik Silver Nickel


Pabrik Hubungi Listrik, pengalaman pabrik luwih saka 10 taun, nggayuh ISO9001, nggarap proyek OEM lan ODM.



1. Pambuka of Kenalan Elektronik Silver Nickel


Kontrol nikel AgNi electrical hasa tingkat konduktivitas listrik lan termal sing dhuwur, plastisitas sing apik lan resistensi arccorrosion, uga resistensi kontak sing sithik.



2.   Application of Kenalan Elektronik Silver Nickel


Digunakake utamane kanggo kabeh jinis switch, pengontrol, voltageregulator, sirkuit sirkuit, listrik otomotif, magnetik, lan liya-liyane. Biasane kanggo arus listrik sing ana ing ngisor 100A, AgNi10 biasane nggunakake AC contactor ing ngisor 20A, AgNi (15 ~ 40) bisa mbukak beban listrik sing luwih gedhe.




3.   Main Materials for Kenalan Elektronik Silver Nickel


AgNi10, AgNi12, AgNi15, AgNi20, AgNi30

Babagan

Kapadhetan g / cm3â ‰ ¥

Konduktivitas listrik.cmâ ‰ ¤

Atose alusHVâ ‰ ¥

Kekuwatan tegangMPaâ ‰ ¥

AgNi10

10~10.32

2.10

75

310

AgNi12

10~10.32

2.1

75


AgNi15

9.9~10.23

2.2

76

320

AgNi20

9.8~10.15

2.3

77

320

AgNi30

9.7~9.97

2.7

80




4.Spesifikasi of Kenalan Elektronik Silver Nickel


Ukuran bisa disesuaikan


Hubungi dimensi rivet lan toleransi

Item

Kepala Diameter D (mm)

Kepala Kepala T (mm)

Lapisan Ketebalan S (mm)

Shank Diameter d (mm)

Lantai Shank L (mm)

Sphere Radian R (mm)

Rasio Mold θ

Spesifikasi

2.5

0,6-1

0,3-0.4

1.2-1.5

1-2

4-6

9

3

0,8-1.2

0,3-0.5

1.5

6-8

3.5

1,5-2.0

1-3

4

1.0-1.5

2

8-10

4.5

2.0-2.5

5

1.0-2.0

0,4-0.6

2.5

10-15

5.5

2.5-3.0

6

3

15-20

6.5

1.2-2.0

0.5-0.7

3.0-3.5

7

3.5

20-25

8

4

Kesabaran

± 0,1

± 0,05

± 0,05

± 0,05

± 0,15

± 0,2

± 2



5.   Product types for Kenalan Elektronik Silver Nickel


Rivet sirah bunder, rivet sirah Flat, rivet Bimetal, Tri-metalrivets lan jinis khusus



6.   Process of SKenalan Elektronik Silver Nickel


a. Pérak ing tip:

Kawat perak + tembaga kawat "Ekstrusi panas --- Ngepak

suwala b. Pérak ing tip lan ngisor

Kawat perak + kawat tembaga H Hotextrusion --- Cithakan nglereni --- Shaping


7. Manufacture plant of Kenalan Elektronik Silver Nickel


8. Mill certificate for Kenalan Elektronik Silver Nickel




9. Packing and shipping for Kenalan Elektronik Silver Nickel


Paket:

Pisanan dilebokake 500-5000 pcs menyang kantong plastik vakum plastik cilik, banjur ing kothak karton cilik sing kapisah, ing kothak karton Into.


Pangiriman:

Wewill milih cara sing paling apik miturut panjaluk pelanggan.
1.Bi Udara, menyang bandara sing dituduhake.

2. Miturut Express (FedEx, UPS, DHL, TNT, EMS), menyang alamat sing dituduhake.
2.Bi Laut, menyang port segara sing dituduhake.



10.FAQ


1. Apa sampeyan duwe ISOcertigned?

Ya, kita entuk ISO9001


2. Suwene suwene wektu kanggo kontak listrik?

15-25 dina gumantung ing kahanan rawmaterial


3. Apa sampeyan nggawe bagean miturut desain kita?

Ya, kita mesthi nggawe gambar pelanggan utawa dokumen Teknis


4. Apa sampeyan bisa mbantu kita milih materi sing cocog?

Ya, bisa menehi saran materi sing paling cocog miturut aplikasi sampeyan.


5. Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa ngisi daya?

Ya, yen conto sing kasedhiya ing saham, gratis, yen ora kudu ngisi biaya mfg.



Panas Tags: Hubungi Nikel Elektronik Nikel, pabrik, pabrik, supplier, khusus, sampel gratis, rega, China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码