Hubungi Elektronik Perak
  • Air ProHubungi Elektronik Perak
  • Air ProHubungi Elektronik Perak
  • Air ProHubungi Elektronik Perak
  • Air ProHubungi Elektronik Perak

Hubungi Elektronik Perak

Kenalan Elektronik Silver Perak digunakake kanthi akeh ing bahan tahan suhu kanthi suhu, aloi listrik kanggo switch kanthi voltase voltase, elektrods sing diproses, lan bahan microelectronik. Minangka bagean lan komponen, akeh digunakake ing aeroangkasa, penerbangan, elektronik, daya, metalurgi, mesin, peralatan olahraga lan industri liyane.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Hubungi Elektronik Perak

Pabrik Hubungi Listrik, pengalaman pabrik luwih saka 10 taun, nggayuh ISO9001, nggarap proyek OEM lan ODM ..


1. Pambuka listrik tungsten Silvercontact


Alooywas wesi AgW perak digunakake minangka lapisan tenggorokan nozzle roket padhet. Ing saklar listrik, wesi tungsten-salaka luwih digunakake ing pemutus sirkuit voltase ngisor, saklar otomatis, kontak, sapiturute, sing mbutuhake resistensi oksidasi sing apik, konduktivitas termal sing luwih dhuwur, ukuran kontak sing luwih cilik, lan operasi pembukaan andclosing asring.


2. Aplikasi listrik tungsten electricalcontact


Hubungan listrik SilverAAW Perak sing akeh digunakake bahan tahan suhu sedhih, wesi listrik kanggo voltageswitches, elektroda sing diproses, lan bahan microelectronik. Minangka bagean lan komponen, digunakake ainospace ainospace, penerbangan, elektronik, daya, metalurgi, mesin, olahraga lan industri liyane.


Hubungi Elektronik Perak



3. Bahan Utama kanggo electricalcontact Perak tungsten


Bahan pasuryan utama: AgW5, AgW30, AgW40, AgW50, AgW60, AgW65, AgW70,

Bahan dhasar utama: Cu, CuNi


Aluan

Pengolahan

Kapadhetan g / cm3

Atose HBâ ‰ ¥

Tensilestrength

AgW30

70 ± 1.5

11. 75

75

75

AgW40

60 ± 1,5

12.4

66

85

AgW50

50 ± 2.0

13.15

57

105

AgW55

45 ± 2.0

13.55

54

115

AgW60

40 ± 2.0

14

51

125

AgW65

35 ± 2.0

14.5

48

135

AgW70

30 ± 2.0

14.9

150

657

AgW75

25 ± 2.0

15.4

165

686

AgW80

20 ± 2.0

16.1

180

726


4.Pesifikasi saka tungsten electricalcontact Perak


Ukuran bisa disesuaikan


Hubungi dimensi rivet lan toleransi

Item

Kepala Diameter D (mm)

Kepala Kepala T (mm)

Lapisan Ketebalan S (mm)

Shank Diameter d (mm)

Lantai Shank L (mm)

Sphere Radian R (mm)

Rasio Mold θ

Spesifikasi

2.5

0,6-1

0,3-0.4

1.2-1.5

1-2

4-6

9

3

0,8-1.2

0,3-0.5

1.5

6-8

3.5

1,5-2.0

1-3

4

1.0-1.5

2

8-10

4.5

2.0-2.5

5

1.0-2.0

0,4-0.6

2.5

10-15

5.5

2.5-3.0

6

3

15-20

6.5

1.2-2.0

0.5-0.7

3.0-3.5

7

3.5

20-25

8

4

Kesabaran

± 0,1

± 0,05

± 0,05

± 0,05

± 0,15

± 0,2

± 2



5. Jinis produk kanggo electricalcontact tungsten perak


Rivet sirah bunder, rivet sirah Flat, rivet Bimetal, Tri-metalrivets lan jinis khusus

Hubungi Elektronik Perak factory


6. Proses kontak tungstenelectrical kontakSilver



7. Pabrik Pabrik ListrikSilvertungsten



8. Kontrol berkualitas kanggoSilver tungsten electricalcontact



Hubungi Elektronik Perak quality control




9. Paket lan kiriman kanggo kontak listrikSilvertungsten


Paket:

Pisanan dilebokake 500-5000 pcs menyang kantong plastik vakum plastik cilik, banjur ing kothak karton cilik sing kapisah, ing kothak karton Into.

Hubungi Elektronik Perak packing


Pangiriman:

Wewill milih cara sing paling apik miturut panjaluk pelanggan.
1.Bi Udara, menyang bandara sing dituduhake.

2. Miturut Express (FedEx, UPS, DHL, TNT, EMS), menyang alamat sing dituduhake.
2.Bi Laut, menyang port segara sing dituduhake.


Hubungi Elektronik Perak delivery



10.FAQ


Q1. Apa sampeyan bisa nulung pelanggan kanggo ngrancang produk?

A1. Kita bisa mbantu para pelanggan ngrancang produk sing paling apik kanggo nggayuh fungsi sing apik lan biaya sing dijaluk miturut aplikasi.


Q2. Apa sampeyan bakal milih kita milih bahan sing cocog?

A2. Kita bisa menehi saran materi sing paling cocog miturut pemprosesan sampeyan.


Q3. Apa bahan kontak listrik sing bisa diwenehake?

A3. Kita bisa nyedhiyakake perak (Ag), AgNi, AgCdO, AgSnO2, AgZnO, AgSnO2ln2O3, AgC, AgWC, AgW, CuW etc


Q4. Apa sampeyan bisa ngetrapake conto gratis?

A4. Yen ana ukuran saham sing pas utawa padha, bisa dikirim kanthi gratis.


Q5. Kepiye carane ngontrol kualitas?

A5. Kita ngasilake kanthi ketat miturut lukisan lan rekrekuensi pelanggan, ing ngisor iki minangka rencana kontrol sing ketat ing saben proses, mriksa lengkap saben parpar, usaha kanggo menehi produktivitas 100% kualitas, laporan tes ROHS / SGS, sertifikat materi kasedhiya.






Panas Tags: Hubungi tungsten Elektronik Perak, pabrikan, pabrik, supplier, conto khusus, gratis, rega, China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码