Hubungi Elektronik Zinc Perak
  • Air ProHubungi Elektronik Zinc Perak
  • Air ProHubungi Elektronik Zinc Perak
  • Air ProHubungi Elektronik Zinc Perak
  • Air ProHubungi Elektronik Zinc Perak

Hubungi Elektronik Zinc Perak

Kenalan Elektronik Zinc Perak (AgZnO) minangka perlindungan ora beracun lan lingkungan, duwe welding anti fusi sing apik lan resistensi abrasi listrik, wektu busur sing cendhak, kinerja karakteristik sing apik banget, kemampuan sing kuwat kanggo ngejutake kejutan listrik gedhe.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Hubungi Elektronik Zinc Perak


Pabrik Hubungi Listrik, pengalaman pabrik luwih saka 10 taun, nggayuh ISO9001, nggarap proyek OEM lan ODM.



1. Pambuka electricalcontact Silver


Hubungan listrik zink oksida (AgZnO) kontak isnon-beracun lan lingkungan, duwe resistensi anti fusi anti-fusi andelectric, wektu busur cendhak, pecah characterperformance dhuwur, kemampuan kuwat kanggo ngejutake kejutan listrik gedhe.


2. Aplikasi kontak listrik Zinc Perak


Hubungan listrik AgZnO utamane kanggo saiki sing dirating ing taun 200A lan kapasitas cilik saka circuitbreaker voltase rendah, seri pemisahan sirkuit bocor liyane, kayata breakeretc ME universalcircuit.


3. Bahan Utama kanggo electricalcontact Zinc Perak


Bahan pasuryan utama: AgZnO8, AgZnO2 10, AgZnO 12

Bahan dhasar utama: Cu, CuNi234


Babagan

Kapadhetan g / cm3â ‰ ¥

Konduktivitas listrik.cmâ ‰ ¤

Atose alusHVâ ‰ ¥

Kekuwatan tegangMPaâ ‰ ¥

AgZnO (8)

9.68 ~ 9.86

2.13

85

260

AgZnO (10)

9.50~9.78

2.23

76

260




4.Pesifikasi saka Zink AgZnO electricalcontact


Ukuran bisa disesuaikan


Hubungi dimensi rivet lan toleransi

Item

Kepala Diameter D (mm)

Kepala Kepala T (mm)

Lapisan Ketebalan S (mm)

Shank Diameter d (mm)

Lantai Shank L (mm)

Sphere Radian R (mm)

Rasio Mold θ

Spesifikasi

2.5

0,6-1

0,3-0.4

1.2-1.5

1-2

4-6

9

3

0,8-1.2

0,3-0.5

1.5

6-8

3.5

1,5-2.0

1-3

4

1.0-1.5

2

8-10

4.5

2.0-2.5

5

1.0-2.0

0,4-0.6

2.5

10-15

5.5

2.5-3.0

6

3

15-20

6.5

1.2-2.0

0.5-0.7

3.0-3.5

7

3.5

20-25

8

4

Kesabaran

± 0,1

± 0,05

± 0,05

± 0,05

± 0,15

± 0,2

± 2











5. Jinis produk kanggo electricalcontact ZZOO Zink Perak


Rivet sirah bunder, rivet sirah Flat, rivet Bimetal, Tri-metalrivets lan jinis khusus

Hubungi Elektronik Zinc Perak apecification



6. Proses listrikSontol Zinc


Hubungi Elektronik Zinc Perak type



7. Pabrik kontak listrikSilverZinc


Hubungi Elektronik Zinc Perak factory


8. Aliran kontrol kualitas kontak listrik Zinc Perak


 Hubungi Elektronik Zinc Perak quality control


9. Paket lan kiriman kanggo kontak listrikSilverZinc


 Paket:

Pisanan dilebokake 500-5000 pcs menyang kantong plastik vakum plastik cilik, banjur ing kothak karton cilik sing kapisah, ing kothak karton Into.

Hubungi Elektronik Zinc Perak packing


Pangiriman:

Wewill milih cara sing paling apik miturut panjaluk pelanggan.
1.Bi Udara, menyang bandara sing dituduhake.

2. Miturut Express (FedEx, UPS, DHL, TNT, EMS), menyang alamat sing dituduhake.
2.Bi Laut, menyang port segara sing dituduhake.


Hubungi Elektronik Zinc Perak delivery



10.FAQ


Q1. Apa sampeyan bisa nulung pelanggan kanggo ngrancang produk?

A1. Kita bisa mbantu para pelanggan ngrancang produk sing paling apik kanggo nggayuh fungsi sing apik lan biaya sing dijaluk miturut aplikasi.


Q2. Apa sampeyan bakal milih kita milih bahan sing cocog?

A2. Kita bisa menehi saran materi sing paling cocog miturut pemprosesan sampeyan.


Q3. Apa bahan kontak listrik sing bisa diwenehake?

A3. Kita bisa nyedhiyakake perak (Ag), AgNi, AgCdO, AgSnO2, AgZnO, AgSnO2ln2O3, AgC, AgWC, AgW, CuW etc


Q4. Apa sampeyan bisa ngetrapake conto gratis?

A4. Yen ana ukuran saham sing pas utawa padha, bisa dikirim kanthi gratis.


Q5. Kepiye carane ngontrol kualitas?

A5. Weproducestrictly miturut gambar lan panjaluk pelanggan, ing ngisor iki minangka rencana kontrol sing ketat ing saben proses, mriksa lengkap saben bagean, usaha kanggo nyedhiyakake produk kualitas 100%, laporan tes ROHS / SGS, sertifikat materi kasedhiya.







Panas Tags: Kenalan Elektronik Zinc Perak, pabrik, pabrik, supplier, khusus, sampel gratis, rega, China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码