Hubungan Listrik Elektronik Tin Tin
  • Air ProHubungan Listrik Elektronik Tin Tin
  • Air ProHubungan Listrik Elektronik Tin Tin
  • Air ProHubungan Listrik Elektronik Tin Tin
  • Air ProHubungan Listrik Elektronik Tin Tin

Hubungan Listrik Elektronik Tin Tin

Hubungan listrik peroksida timah perak (AgSnO2) yaiku perlindungan lingkungan lan ora beracun, kanthi prakaryan anti fusi sing apik lan kinerja ketahanan ablasi. Ing umum, miturut kahanan saiki luwih gedhe, AgSnO2 duwe kemampuan tahan ablasi arc luwih apik tinimbang AgCdO, lan ing ngisor lampu utawa beban kapasitif, AgSnO2 nuduhake kemampuan sing kuwat kanggo nolak kejut saiki tinimbang AgCdO, AgNi.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Hubungan Listrik Elektronik Tin Tin


Pabrik Hubungi Listrik, pengalaman pabrik luwih saka 10 taun, nggayuh ISO9001, nggarap proyek OEM lan ODM.



1. Pambuka electricalcontact timah perak


Peroksida timah perak (AgSnO2) proteksi kontakareeningaal listrik lan non-beracun, kanthi anti-gabungan anti-fusi tahan abrit.


Umumé, ing sangisoré arus sing luwih gedhe, AgSnO2 duwe kemampuan ablasierasi arc sing luwih apik tinimbang AgCdO, lan ing sangisore lampu utawa beban kapasitif, AgSnO2 nuduhake kemampuan astronger kanggo nolak kejut saiki tinimbang AgCdO, AgNi.



2. Aplikasi listrik oksida timah oksida timah


Hubungan listrik AgSnO2 digunakake kanthi gedhe ing contactor kapasitas gedhe, relay listrik, pemutus sirkuit voltase low voltase cilik lan cilik, lan elektronik electronicsetc.




3. Bahan Utama kanggo electricalcontact timah oksida timah


Bahan pasuryan utama: AgSnO28, AgSnO2 10, AgSnO2 12, AgSnO2 15, AgSnO2 20

Bahan dhasar utama: Cu, CuNi

Babagan

Kapadhetan g / cm3â ‰ ¥

Konduktif listrik .cmâ ‰ ¤

Atose alus HVâ ‰ ¥

Kekuwatan tegangMPaâ ‰ ¥

AgSnO2 92/8

10

2.08

57

225

AgSnO2 90/10

10

2.13

62

230

AgSnO2 88/12

9.9

2.22

67

235

AgSnO2 85/15

9.68 ~ 9.96

2. 56

95

250

AgSnO2 80/20

9.65~9.95

2.66

97

275




4.Sesepsi kontak saka Silver timah oksidaelektronik


Ukuran bisa disesuaikan


Hubungan Listrik Elektronik Tin Tin specification



5. Jinis produk kanggo electricalcontact timah oksida timah


Rivet sirah bunder, rivet sirah Flat, rivet Bimetal, Tri-metalrivets lan jinis khusus

Hubungan Listrik Elektronik Tin Tin type


6. Proses saka oxoelectricalcontact timah SnO2Silver

Hubungan Listrik Elektronik Tin Tin process



7. Pabrik Pabrik ListrikSilver tinooksida


8. Kontrol kontrol flowchart saka kontak listrik saka timah oksida

 Hubungan Listrik Elektronik Tin Tin quality control


9. Paket lan kiriman kontak listrik kanggoSilvertin oxide


Paket:

Pisanan dilebokake 500-5000 pcs menyang kantong plastik vakum plastik cilik, banjur ing kothak karton cilik sing kapisah, ing kothak karton Into.


Pangiriman:

Wewill milih cara sing paling apik miturut panjaluk pelanggan.
1.Bi Udara, menyang bandara sing dituduhake.

2. Miturut Express (FedEx, UPS, DHL, TNT, EMS), menyang alamat sing dituduhake.
2.Bi Laut, menyang port segara sing dituduhake.


Hubungan Listrik Elektronik Tin Tin delivery


10.FAQ


Q1. Apa sampeyan bisa nulung pelanggan kanggo ngrancang produk?

A1. Kita bisa mbantu para pelanggan ngrancang produk sing paling apik kanggo nggayuh fungsi sing apik lan biaya sing dijaluk miturut aplikasi.


Q2. Apa sampeyan bakal milih kita milih bahan sing cocog?

A2. Kita bisa menehi saran materi sing paling cocog miturut pemprosesan sampeyan.


Q3. Apa bahan kontak listrik sing bisa diwenehake?

A3. Kita bisa nyedhiyakake perak (Ag), AgNi, AgCdO, AgSnO2, AgZnO, AgSnO2ln2O3, AgC, AgWC, AgW, CuW etc


Q4. Apa sampeyan bisa ngetrapake conto gratis?

A4. Yen ana ukuran saham sing pas utawa padha, bisa dikirim kanthi gratis.


Q5. Kepiye carane ngontrol kualitas?

A5. Kita ngasilake kanthi ketat miturut lukisan lan rekrekuensi pelanggan, ing ngisor iki minangka rencana kontrol sing ketat ing saben proses, mriksa lengkap saben bagean, ngupayakake pelanggan produk kualitas 100%, laporan tes ROHS / SGS, materialcertigned kasedhiya.




Panas Tags: Kenalan Elektronik Silver Tin Oxide, produsen, pabrik, supplier, khusus, sampel gratis, rega, China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码