Hubungan Rintis Eelektronik
  • Air ProHubungan Rintis Eelektronik
  • Air ProHubungan Rintis Eelektronik
  • Air ProHubungan Rintis Eelektronik
  • Air ProHubungan Rintis Eelektronik

Hubungan Rintis Eelektronik

Hubungan Rintis Eelectrical ngontrol kekuwatan langsung utawa ora langsung, ngoperake listrik listrik liwat arelayor sumber minyak gasorfuel saka injap sing dioperasikake kanthi katup listrik.

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Rivet Hubungan Listrik


Pabrik Hubungi Listrik, pengalaman pabrik luwih saka 10 taun, nggayuh ISO9001, nggarap proyek OEM lan ODM.



1.Introduction of the Rivet Hubungan Listrik


Rivet electricalcontact ngontrol kekuwatan langsung utawa ora langsung, ngoperasikake tenaga listrik liwat arelayor sumber injap ofnaturalgasorfuel oilthrough anelectrically dilakokno.


2. Aplikasi Rivet Hubungan Eelectrical


Utamané digunakake switch, relay, kontak, termostat, pemutus sirkuit, leakageprotectors lan peralatan voltase rendah & tengah liyane.

Eelectrical Contact Rivets application




3. Bahan Utama kanggo Rivet Hubungan Eelektrik


Bahan utama: Ag, AgNi, AgCdO, AgSnO2, AgSnO2ln2O3, AgZnO,

Bahan dhasar utama: Cu, CuNi



4.Sesepsi Rivet Hubungan Eelectrical


Ukuran bisa disesuaikan

Hubungi dimensi rivet lan toleransi

Item

Kepala Diameter D (mm)

Kepala Kepala T (mm)

Lapisan Ketebalan S (mm)

Shank Diameter d (mm)

Lantai Shank L (mm)

Sphere Radian R (mm)

Rasio Mold θ

Spesifikasi

2.5

0,6-1

0,3-0.4

1.2-1.5

1-2

4-6

9

3

0,8-1.2

0,3-0.5

1.5

6-8

3.5

1,5-2.0

1-3

4

1.0-1.5

2

8-10

4.5

2.0-2.5

5

1.0-2.0

0,4-0.6

2.5

10-15

5.5

2.5-3.0

6

3

15-20

6.5

1.2-2.0

0.5-0.7

3.0-3.5

7

3.5

20-25

8

4

Kesabaran

± 0,1

± 0,05

± 0,05

± 0,05

± 0,15

± 0,2

± 2



5. Jinis produk kanggo Rivet Hubungan Eelectrical


Rivet sirah bunder, rivet sirah Flat, rivet Bimetal, Tri-metalrivets lan jinis khusus

Eelectrical Contact Rivets


6. Proses Rivet Kenalan Eelektronik


a. Pérak ing tip:

Kawat perak + tembaga kawat "Ekstrusi panas --- Ngepak

Eelectrical Contact Rivets

suwala b. Pérak ing tip lan ngisor

Kawat perak + kawat tembaga H Hotextrusion --- Cithakan nglereni --- Shaping

Eelectrical Contact Rivets


7. Pabrik Pabrik Rivet Hubungan Eelectrical


8. Mill certificate kanggo Eterectrical Contact Rivets



9. Paket lan kiriman kanggo Rivet Hubungan Eelectrical


Paket:

Pisanan dilebokake 500-5000 pcs menyang kantong plastik vakum plastik cilik, banjur ing kothak karton cilik sing kapisah, ing kothak karton Into.


Pangiriman:

Wewill milih cara sing paling apik miturut panjaluk pelanggan.
1.Bi Udara, menyang bandara sing dituduhake.

2. Miturut Express (FedEx, UPS, DHL, TNT, EMS), menyang alamat sing dituduhake.
2.Bi Laut, menyang port segara sing dituduhake.


Eelectrical Contact Rivets delivery


10.FAQ


1. Apa sampeyan duwe ISOcertigned?

Ya, kita entuk ISO9001


2. Suwene suwene wektu kanggo kontak listrik?

15-25 dina gumantung ing kahanan rawmaterial


3. Apa sampeyan nggawe bagean miturut desain kita?

Ya, kita mesthi nggawe gambar pelanggan utawa dokumen Teknis


4. Apa sampeyan bisa mbantu kita milih materi sing cocog?

Ya, bisa menehi saran materi sing paling cocog miturut aplikasi sampeyan.


5. Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa ngisi daya?

Ya, yen conto sing kasedhiya ing saham, gratis, yen ora kudu ngisi biaya mfg.






Panas Tags: Hubungan Eterectrical Rivet, pabrikan, pabrik, supplier, khusus, sampel gratis, rega, China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码